25 November

Menu Voorgerecht Vitello tonnato – Gemarineerde pompoen – Rode ui – Kastanje Hoofdgerecht Fazant – Witloof – Boschampignons – Wildjus cognac   Reserveer...

18 November

Menu Voorgerecht St. Jacobsvrucht – Schorseneer à la crème – Peterseliewortel Hoofdgerecht Hert – Witloof – Peer – Veenbes – Wildjus met bosvruchten   Reserveer...

4 November

Menu Voorgerecht  Harder – Wortel – Beurre blanc – Citroenaroma Hoofdgerecht Runds – Entrecôte – Aubergines – Gegrild witloof   Reserveer...

7 Oktober

Menu Voorgerecht Soepje van champignon – Tonkaboon – Preiolie Hoofdgerecht Fazant – witloof – Knolselder – Cherrysaus   Reserveer...

14 Oktober

Menu Voorgerecht Heilbot – Schorseneer – Truffel Hoofdgerecht Speenvarken – Romanesco – Spruitjes – Jus van gerookte cevinne ui   Reserveer...