25 November by Jade Thys | okt 18, 2024Menu Voorgerecht Vitello tonnato – Gemarineerde pompoen – Rode ui – Kastanje Hoofdgerecht Fazant – Witloof – Boschampignons – Wildjus cognac Reserveer...
18 November by Jade Thys | okt 18, 2024Menu Voorgerecht St. Jacobsvrucht – Schorseneer à la crème – Peterseliewortel Hoofdgerecht Hert – Witloof – Peer – Veenbes – Wildjus met bosvruchten Reserveer...
4 November by Jade Thys | okt 18, 2024Menu Voorgerecht Harder – Wortel – Beurre blanc – Citroenaroma Hoofdgerecht Runds – Entrecôte – Aubergines – Gegrild witloof Reserveer...
7 Oktober by Jade Thys | aug 21, 2024Menu Voorgerecht Soepje van champignon – Tonkaboon – Preiolie Hoofdgerecht Fazant – witloof – Knolselder – Cherrysaus Reserveer...
14 Oktober by Jade Thys | aug 21, 2024Menu Voorgerecht Heilbot – Schorseneer – Truffel Hoofdgerecht Speenvarken – Romanesco – Spruitjes – Jus van gerookte cevinne ui Reserveer...