7 Oktober

Menu Voorgerecht Soepje van champignon – Tonkaboon – Preiolie Hoofdgerecht Fazant – witloof – Knolselder – Cherrysaus   Reserveer...

30 September

Menu Hoofdgerecht Kalfslende – Dragon – Wortel – Mosterdsla Dessert Taartje blauwe bes – Yoghurt – Limoen   Reserveer...

23 September

Menu Voorgerecht Tartaar van Rund – Rode biet – Radijs – Opgelegde uitjes Hoofdgerecht Catch of the day – Olijf – Mossel – Tomaat   Reserveer...

16 September

Menu Hoofdgerecht Gegrilde zesrib met een fris slaatje – Bearnaise – Frietjes Dessert Huisgedraaid vanilleijs met warme chocoladesaus   Reserveer...

9 September

Menu Voorgerecht Vitello tonnato – Kappertjes – Tonijnvineagrette –  Rucola – Parmezaan Hoofdgerecht Kabeljauwfilet groene kruidenkorst – Spinazie – Beurre blanc – Aardappelpuree   Reserveer...