Formules

Welk feest of event u ook wenst te organiseren, wij denken graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder al onze formules!

Receptie

Tot 300 personen

De gasten krijgen bij binnenkomst een glaasje bubbels, welke steeds zal worden bijgevuld door het bedienend personeel. Ook andere dranken kunnen besteld worden bij het zaalpersoneel.

Aanvullend op de dranken kunnen wij bij aankomst tafelhapjes voorzien, aangevuld met amuses in bediening. Dit kunnen zowel koude als warme hapjes zijn die altijd aangepast worden naargelang het seizoen en budget.

Walking dinner

Tot 250 personen

Een meer informele formule is een walking dinner. Hier werken we niet met vaste plaatsen aan tafel, met als voordeel dat de gasten veel bewegingsvrijheid hebben. De perfecte optie voor een zakelijk event om bijvoorbeeld te netwerken of een huwelijksfeest!

Wij serveren hier een meervoud van kleine gerechtjes zodat onze chef een gevarieerd menu kan samenstellen.

Seated Dinner

Tot 200 personen

Bij een klassiek seated dinner aan tafel serveren wij een menu dat op voorhand met onze chef is besproken. Alles wordt huisbereid met dagverse producten en voor mensen met speciale dieetwensen voorzien wij een passend alternatief. Dus alles is mogelijk!

foodbar /

foodtrucks

Tot 300 personen

Een leuke formule waar we veel werken met thema’s, denk bijvoorbeeld aan standen in thema van verschillende landen.

Deze formule is te combineren met foodtrucks (ook mogelijk in de zaal!).

Buffet

Tot 250 personen

Hierbij presenteren wij al onze gerechten op een centrale plaats in de zaal. De mensen kiezen zelf wat en hoeveel er op hun bord komt. Hierdoor is deze formule ideaal voor grote groepen.

We kunnen een voorgerecht aan tafel serveren of werken met een voor- en hoofdgerechtenbuffet.

om honger van te krijgen…

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE EVENTLOCATIE?

Boek dan nu jouw rondleiding!