Events en feestzalen

EVENTS by 4Wings

We organiseren feesten en evenementen steeds met de grootste zorg en stemmen alles af op jouw persoonlijke wensen, want het is ons doel om een uniek feest te ontwerpen dat bij jouw persoonlijkheid past. Van een receptie of een buffet tot een walking dinner over een seated dinner en foodtrucks, wij bieden verschillende formules aan die we graag op maat uitwerken.

Wij verhuren niet enkel onze feestzalen. De juiste setting, meubilair, decoratie, verlichting, lekker eten en drinken zijn ook een essentieel onderdeel van een geslaagd feest. Kortom, wij zorgen voor een totaalconcept zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw feest in een luxe jasje.

ONZE ZALEN

THE TERRACE

HUGO CLAUS

la source by 4wings

Ook voor de catering van jouw feest of event kan je rekenen op het team van La Source by 4Wings. Onze interne cateringservice is volledig op maat en kwalitatief zeer hoogstaand, vermist we steeds gebruikmaken van verse, lokale en seizoensgebonden producten. Vertrouw op het team van La Source om alles in goede banen te leiden zodat jij optimaal kan ontspannen en genieten.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons zodat we samen een voorstel kunnen uitwerken. Dat is om honger van te krijgen!

House of weddings

La Source by 4Wings is officieel partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het kwaliteitslabel op House of Weddings.

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE EVENTLOCATIE?

La Source op Salino

Boek dan nu jouw rondleiding!